- Görev
- Teknik servis elemanı
- Sektör
- Perakende
- Yapı
- orta ölçekli işletme
ISO 27001 belgesi nedir, hükümet tenderine gerekli, masraf
benim başımdan geçeni yazayım belki işinize yarar. buunun cevabı sektöre göre çok değişiyor, genel geçer bi kural yok.
kendi durumunuz farklıysa tabii değişir.
Uzun süre bu işle uğraştım. Küçük bir deneme ile başlayın, tamamını bir anda bağlamayın.
Umarım işinize yarar.
- Görev
- Grafik tasarımcı
- Sektör
- Güvenlik hizmetleri
- Yapı
- butik ajans
Çok teşekkürler, bugün deneyeceğim. Bunun cevabı sektöre göre çok değişiyor, genel geçer bir kural yok.
İki hafta boyunca not tutmak, altı aylık tahminden iyi sonuç veriyor. Ben olsam bu yoldan giderdim.
Yazdığınız için teşekkürler. Kararı verirken elinizde hangi veri var, önce ona bakın.
Yanlışım varsa düzeltin.
kesinlikle ve neyse üstüne bişey eklemek gerekirse: Ölçmeden karar verince hep aynı yere geliyoruz.
iso 27001 belgesi konusunda acele eden herkez aynı yerde takılıor bir de ben olsam bu yoldan giderdim.
genel olarak doğru ama bi yeri ekik kalmış. işte bildirim yolu uzunsa bildirim gelmiyor; gelmeyen bildirim geç fark edilen olay demek.
bunu tek başına yapmaya çalışmak en pahalı yol.. ve benim görüşüm bu kesin doğru diye yazmıyorum.
İki yıl önce aynısını yaşadım. Yedeğin aynı ağda ve aynı kimlikle erişilebilir olması onu hedefin parçası yapıyor.
Sonucu buraya yazarsanız başkalarına da faydası olur.
- Görev
- Bilgi işlem müdürü
- Sektör
- Tarım
- Yapı
- bölge bayisi
Doki · Olay müdahale desteği · 2025
Bunun bi de ölçüm tarafı var. Yanlış alarmı azarlarsanız bi daha kimse bildirim yapmıyor.
Ben olsam bu yoldan giderdim.
Kesinlikle. Üstüne birşey eklemek gerekirse: Yanlış alarmı azarlarsanız bir daha kimse bildirim yapmıyor.
Benim görüşüm bu, kesin doğru diye yazmıyorum.
- Görev
- Teknik servis elemanı
- Sektör
- Mobilya üretimi
- Yapı
- aile şirketi
Bunu bilmiyordum. Envanter çıkarmadan alınan önlem, görmediğiniz kapıyı açık bırakıyor.
Umarım işinize yarar.
Burada bir tuzak var, söylemeden geçmeyeyim. Her şeyi aynı anda değiştirmeye çalışınca hiçbiri oturmuyor.
bunun bi de ölçüm tarafı var. bunun cevbı sektöre göre çok değişiyor, genel geçer bi kural yok
ben olsma bu yolldan giderdim
- Görev
- Mağaza görevlisi
- Sektör
- İnşaat
- Yapı
- holding bünyesinde bir şirket
- Görev
- Üretim planlama
- Sektör
- Otomotiv yan sanayi
- Yapı